Ads Top

Slim opladen met Anker

Anker presenteert vier nieuwe producten op IFA 2024, waaronder het Anker MagGo draadloze oplaadstation (3-in-1 opvouwbaar oplaadpad) voor 99,99 euro op de website van Anker, Amazon en in de winkels.

Het oplaadstation biedt veelzijdige oplaadmogelijkheden, bijvoorbeeld voor de iPhone, Apple Watch en draadloze koptelefoons – indien gewenst tegelijkertijd. Het elegante, ultracompacte ontwerp, dat twee keer kan worden opgevouwen, maakt hem bijzonder praktisch.

Het draadloze oplaadstation kan bijvoorbeeld worden opgeladen met de 10.000 mAh Anker MagGo Powerbank (79,99 euro bij Anker, Amazon en in de winkels). De powerbank heeft niet alleen een geïntegreerd display en USB-C-kabel, maar ook een oplaadpunt om een Apple Watch draadloos op te laden in elke hoek tot 90 graden.

Het derde product is de Anker MagGo Wireless Charging Stand (34,99 euro bij Anker, Amazon en in de winkel). Deze stand kan 360 graden worden gedraaid en laadt de smartphone betrouwbaar op, terwijl de informatie over de stand-bymodus altijd in beeld is.

Ook zet Anker een grote stap in een nieuw vakgebied. Voor het eerst richt het bedrijf zich op de belangrijke markt van beschermend glas voor displays (twee stuks voor 29,99 euro bij Anker, Amazon en in de winkels) en hoesjes voor mobiele telefoons. De Anker MagGo magnetische mobiele telefoonhoes met standaard (26,99 euro) is een hoes voor de huidige iPhone-generaties met een premium ontwerp, is dankzij de 360-graden ring, inclusief MagSafe compatibiliteit, prettig om vast te houden en biedt gecertificeerde bescherming volgens SGS-normen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.