Ads Top

Logitech introduceert de Ergo M575S en de MX Ergo S

Logitech introduceert upgrades voor haar trackball muizen met de ERGO M575S en MX Ergo S, nu met stille klikken en verbeterde connectiviteit via Logi Bolt. Comfort aan het bureau is van het grootste belang om langere werkdagen comfortabel door te komen, stelt het Zwitserse bedrijf en de Ergo-serie van Logitech is dan ook gericht op het verbeteren van het welzijn op de werkplek.

De MX Ergo S is Logitechs meest geavanceerde ergonomische muis met trackball, voorzien van zes aanpasbare knoppen, stille klikken en snelladen via USB-C, waarmee je met slechts één minuut opladen de muis 24 uur kunt gebruiken. De kantelhoek van 20 graden bevordert een betere houding en vermindert de spierspanning in de onderarm met 27%. Extra comfort en precisie worden geboden door de DPI-knop voor nauwkeurige tracking.

De ERGO M575S en MX Ergo S zijn beide compatibel met de gratis Logi Options+ App, zodat je ze kunt personaliseren met tijdbesparende sneltoetsen en Smart Actions. De ERGO M575S en MX Ergo S bestaan onder andere uit gerecycled plastic voor de plastic onderdelen.

De ERGO M575S kost 59,99 euro en MX Ergo S 119,99 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.