Ads Top

ASUS onthult eerste laptops met nieuwe Snapdragon X Plus-processor en Copilot+ PC AI-functies

ASUS onthult zijn allereerste laptops die worden aangedreven door de onlangs aangekondigde Snapdragon X Plus-processor met acht cores. De nieuwe Vivobook S 15 en ProArt PZ13 Copilot+ PC’s zijn de eerste laptops van het Taiwanese bedrijf die door Qualcomm Technologies naar een hoger niveau tillen met behulp van het Snapdragon.

Dankzij deze integratie maakt ASUS geavanceerde AI-features toegankelijker dan ooit en toont het de toewijding producten te ontwerpen om het dagelijks leven van mensen beter en makkelijker te maken.

Het Snapdragon X Plus-platform wordt aangedreven door de uit acht cores bestaande Qualcomm Oryon CPU en levert daardoor niet alleen enorme responsiviteit, maar ook veel efficiëntie en extra productiviteit. Daarnaast zorgen een geïntegreerde GPU en ondersteuning van maximaal drie externe monitors ervoor dat gebruikers genieten van maximale grafische prestaties en uitzonderlijke visuals.

Het hart van de Snapdragon X Plus-processor bestaat uit een krachtige 45 TOPS NPU om moeiteloos te werken met geavanceerde AI-functionaliteiten. Dankzij deze processor wordt niet alleen de performance in extreem draagbare laptops als deze verbeterd, maar wordt ook de batterijduur verlengd.

De ASUS Vivobook S 15 heeft een adviesprijs van 1.099 euro en is onder andere verkrijgbaar bij MediaMarkt (NL en BE) en in de ASUS eShop
De ProArt PZ13 heeft een adviesprijs van 1.599 euro en is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com, Fnac, Vanden Borre en in de ASUS eShop.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.