Ads Top

Dell introduceert XPS 13 met nieuwe Intel Core Ultra Series 2, en Inspiron 14 & Latitude 5455 met Snapdragon X Plus

Dell introduceert XPS 13 met nieuwe Intel Core Ultra Series 2, en Inspiron 14 & Latitude 5455 met Snapdragon X Plus

Dell introduceert de XPS 13 met next-gen Intel Core Ultra processors uit de Series 2, en de eerder dit jaar aangekondigde Inspiron 14 en Latitude 5455 met de baanbrekende nieuwe Snapdragon X Plus 8-core processors.

Naast 'ongeëvenaarde prestaties en efficiëntie' bieden de AI-pc’s van Dell uitzonderlijke AI-ervaringen voor consumenten, contentmakers en zakelijke professionals om de productiviteit op kantoor of onderweg te verbeteren.

De nieuwe XPS 13 is de dunste XPS-laptop ooit en wordt aangedreven door de nieuwste generatie Intel Core Ultra-processors uit de Series 2. Deze krachtpatser is uitgerust met een speciale Neural Processing Unit (NPU) die tot 48 TOPS (Tera Operations Per Second) kan leveren, waardoor geavanceerde AI-functionaliteiten mogelijk zijn.

De vernieuwde Inspiron 14 biedt keuze uit Snapdragon X Plus 8-core en 10-core processors, met geïntegreerde GPU en NPU die samen 45 TOPS aan prestaties leveren. Het levendig 14-inch FHD+ scherm brengt jouw entertainment en werk tot leven. Dankzij het gebruiksvriendelijke platform en de toevoeging van spraakopdrachten wordt navigeren eenvoudiger dan ooit. De Inspiron 14 is vanaf 24 september beschikbaar.

Ook aan de zakelijke gebruikers is gedacht met de nieuwe Latitude 5455. Deze slanke en betrouwbare laptop is ontworpen zodat gebruikers de hele dag door productief blijven, met een batterijduur tot 27 uur. De Latitude 5455, aangedreven door Snapdragon X Plus 8-core en 10-core processors en een geïntegreerde GPU en NPU met 45 TOPS, is uitermate geschikt voor AI- en machine learning-taken. Het 16:10 FHD+ beeldscherm en de dubbele luidsprekers met AI-ruisonderdrukking zorgen ervoor dat gebruikers overal en altijd naadloos kunnen samenwerken. De Latitude 5455 is ook vanaf 24 september beschikbaar.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.