Ads Top

KPN lanceert Kids en Teens Sim

KPN lanceert twee nieuwe Sim Only abonnementen: de KPN Kids Sim voor de allerjongsten en de KPN Teens Sim voor alle teens.

Voor jongeren tot 18 jaar lanceert KPN vandaag de Teens Sim. Daarmee heb je veel data en onbeperkte belminuten voor een vaste lage prijs. Snapchat, TikTok, BeReal: je tiener kan mee met alle hypes. Er zijn blokkades vooraf ingesteld en je kan geen aankopen doen via de mobiele factuur of 0900-nummers bellen.

Is je kind toe aan zijn of haar eerste mobiel? Dan kan dat met de Kids Sim, beschikbaar als uitbreiding van het KPN Mobiele abonnement van de ouder of als Sim only. Met onbeperkt bellen en sms’en is je kind altijd bereikbaar, maar hou je als ouder de volledige controle. Zo is het aanzetten van extra bundels (zoals meer internet) en extra opties (zoals Spotify) geblokkeerd. Ook kun je met de KPN Kids Sim geen 0900-nummers bellen. Via MijnKPN heb je als ouder altijd inzicht in het verbruik van je kind. En met de KPN Kids Sim kun je in plaats van zakgeld MB’s delen.
 
KPN stelt verder Chatlicense beschikbaar voor mobiele klanten die hun abonnement uitbreiden met de KPN Kids Sim en/of de KPN Teens Sim. In de app gaan kinderen aan de slag om de juiste vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor de online wereld. Verschillende film en animatie scenario's in de app simuleren gebeurtenissen en dilemma's uit het echte leven. Van online sociaal gedrag, de invloed van influencers tot veilig gebruik van apps. Ouders krijgen toegang tot een continue up-to-date informatieportaal waar ze op één plek alles kunnen vinden om de online wereld van hun kinderen (beter) te leren kennen en met deze informatie het gesprek aan te gaan met hun kind.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.