Ads Top

OPPO Reno12 F 5G: AI-telefoon met AI Portrait-mogelijkheden

OPPO introduceert de Reno12 F 5G in Nederland, een toegankelijke AI-telefoon in de populaire Reno-serie. De stijlvolle en solide Reno12 F 5G heeft een gloednieuw Cosmos Ring-design, een dynamisch Halo Light en een 120 Hz slim adaptief scherm, beschermd door het robuuste All-Round Armour. De OPPO Reno12 F 5G biedt niet alleen meer creativiteit in fotografie dankzij AI Portrait en geavanceerde AI-functies zoals AI Eraser 2.0 en Smart Image Matting 2.0, maar verhoogt ook de productiviteit met AI-tools zoals de AI Recording Summary.

De cirkelvormige cameramodule op de achterkant is geïnspireerd door klassieke polshorloges en heeft volgens de fabrikant een slanke, elegante en luxe uitstraling. Er zit een Halo Light om de cameramodule voor een uniek dynamisch lichteffect dat synchroniseert met muziek en een extra vibe toevoegt aan de luisterervaring van gebruikers. Het Halo Light biedt niet alleen verschillende aanpasbare lichteffecten voor verschillende scenario’s, maar functioneert ook als een subtiel meldingssysteem voor opladen, oproepen en berichten.

Naast het Cosmos Ring-design biedt de OPPO Reno12 F 5G twee kleuropties die zowel moderne als klassieke kleurenschema’s combineren: Amber Orange en Black Green. Black Green is 7.69 mm lang en Amber Orange 7.76 mm. De telefoon weegt slechts 187 gram.

Het toestel bevat een 50 MP hoofdcamera, een 2 MP macro-camera voor perfecte close-up portretten en een 112-graden 8 MP ultragroothoekcamera, aangevuld met een 32 MP selfiecamera met meerdere brandpuntsafstanden.

Naast deze combinatie van camera’s gebruikt de Pro Portrait-modus zowel de hoofd- als macro-camera om professionele bokeh-effecten te creëren voor prachtige portretten, terwijl AI Portrait Retouching meer levendige en meer natuurlijke retoucheereffecten biedt. Samen zorgen de hardware-softwarecombinaties ervoor dat elk portret gemaakt met de Reno12 F 5G natuurlijke schoonheid vastlegt met uitzonderlijke details.

OPPO Reno12 F 5G is vanaf 26 augustus beschikbaar in Nederland in Black Green in de configuratie met 8 GB RAM + 256 GB ROM. De telefoon is verkrijgbaar via OPPO’s e-store en andere verkoopkanalen voor een adviesprijs van 399 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.