Ads Top

OPPO A80 5G: de nieuwe maatstaf voor extreme duurzaamheid

OPPO introduceert de OPPO A80 5G in Nederland, de nieuwe A-serie smartphone die is gebouwd voor een lange levensduur. Het toestel is voorzien van een 360-graden schadebestendig Armour Body tegen vallen en stoten, IP54 water- en stofbestendigheid en Splash Touch voor gebruik met natte handen.

De OPPO A80 5G biedt extra functies zoals een ultra-helder 120Hz-scherm, AI LinkBoost, AI Eraser en een 5.100mAh Hyper Energy-batterij met een levensduur van meer dan vier jaar plus 45W SUPERVOOC-snellader, waarmee het praktische technologie tot leven brengt voor verbeterd en langdurig gebruik.

De 360-graden schadebestendig Armour Body van de OPPO A80 5G heeft een nieuwe versterkte interne structuur en maakt gebruik van valbestendige materialen zoals Panda Glass, waardoor de telefoon tegen vallen en stoten kan. De belangrijkste onderdelen zijn voorzien van dempende materialen, waardoor er voldoende ruimte overblijft voor schokabsorptie. Door de extreme degelijkheid heeft de A80 5G de SGS Drop-Resistance-certificering (Standard) en SGS Military Standard-certificering ontvangen.

De OPPO A80 5G wordt aangedreven door het 6 nm MediaTek Dimensity 6300 5G mobiele platform, dat meer vermogen en extra 5G-mogelijkheden levert met een lager energieverbruik. Bovendien garanderen 8GB geheugen en 256GB opslag, en 8GB aan extra RAM altijd een soepel gebruik van meerdere apps. Dankzij deze functies en OPPO’s Trinity Engine staat de A80 5G garant voor minstens vier jaar probleemloos dagelijks gebruik.

De OPPO A80 5G is vanaf 12 augustus verkrijgbaar in Nederland in Starry Black. Het model met 8GB RAM + 256GB ROM-model is voor 299 euro verkrijgbaar via OPPO's online shop en andere verkoopkanalen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.