Ads Top

Google brengt Pixel 9 Pro Fold ook in Nederland uit

Google brengt in september een nieuwe versie uit van de vouwbare Pixel 9 Pro Fold, dit keer boordevol AI. Dichtgevouwen werkt de Pixel als een gewone telefoon, met een scherm van 6,3 inch aan de buitenkant. Het apparaat heeft een satijnmatte achterkant met metalen frame in satijnglans en een gepolijst scharnier.

De Pixel 9 Pro Fold (vanaf 1899 euro) is volgens Google de dunste opvouwbare telefoon op de markt en past 'moeiteloos in je broekzak'. Je kunt het apparaat plat neerleggen of neerzetten in de tafelblad- of tentmodus.

De software maakt het verschil. Houd de aan/uit-knop ingedrukt om verhalen en blogs te schrijven, afspraken te plannen of iets nieuws te leren. Gemini haalt informatie over een feest op uit een uitnodiging in Gmail of doet een suggestie voor een lokale bloemist in Google Maps.

Inbegrepen zijn Gemini Advanced, Gemini in Gmail en Documenten, en 2 TB cloudopslag.

De Pixel 9 Pro Fold-camera heeft  groothoek-, ultragroothoek- en telelenzen met 5x optische zoom en tot 20x zoom met hoge resolutie. De Pixel 9 Pro Fold beschikt ook over geavanceerde videoverwerking.

Met twee schermen worden Meet-gesprekken volgens Google nog beter. Bellers worden op beide schermen getoond, zodat iedereen in beeld is. En zij zien jou én waar je naar kijkt. Bovendien wordt het vertalen van fysieke gesprekken met Google Translate nog makkelijker.




Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.