Ads Top

Google is Apple voor met nieuwe Pixels

Vermoedelijk om de aankondiging van Apples iPhone 16 voor te zijn onthult Google vroeger dan normaal zijn nieuwste hardware producten, waaronder de nieuwe Pixels. Een jaar geleden werd de Pixel 8 begin oktober gelanceerd.

De aankondigingen bevatten geen grote verrassingen, veel ervan was al uitgelekt.

Nieuw is dat Pixel 9 Pro is twee formaten komt, namelijk 6,3 of 6,8 inch. De toestellen zijn voorzien van een Tensor G4-processor met 16 GB RAM en daarmee geschikt voor de meest geavanceerde AI-toepassingen. Er is een Google One AI Premium-abonnement van 1 jaar1 inbegrepen voor 'nog krachtigere AI-functies'.

De Pixel 9 Pro heeft een drievoudige camera aan de achterzijde en een volledig nieuwe 42MP-camera aan de voorzijde. Op de Pixel 9 Pro is zoom met hoge resolutie nu ook beschikbaar voor video's en kun je haarscherpe video's in 8K maken met Videoboost.

De batterij gaat 24 uur mee en de Pixel 9 Pro XL laadt sneller op dan alle Pixels tot nu toe.

De Pixel 9 Pro en Pixel 9 Pro XL zijn beschikbaar in de kleuren Obsidiaan, Porselein, Grijsgroen en Rozenkwarts vanaf 1099 euro.

Naast de Pro is er ook een reguliere Pixel. De meegeleverde camera heeft een 50MP-hoofdlens en er is nieuwe 48MP-ultragroothoeklens voor close-ups met macrofocus. Met de nieuwste Tensor G4-processor en 12 GB RAM levert de Pixel 9 volgens Google ;moeiteloos topprestaties' en geavanceerde AI. Het Actua-scherm van 6,3 inch3 heeft een piekhelderheid van 2700 nits.

Het toestel heeft ook een grotere, snel oplaadbare batterij die maar 24 uur meegaat en die je in circa 30 minuten oplaadt tot 55 procent.

De Pixel 9 is beschikbaar in Obsidiaan, Porselein, Wintergroen en Pioen vanaf 899 euro.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.