Ads Top

POCO lanceert de nieuwe ‘all-in fun’ M5 en M5s

POCO heeft twee nieuwe smartphones aangekondigd. Entertainmentliefhebbers kunnen kiezen tussen twee ‘all-in fun’ modellen: de POCO M5 en POCO M5s. De krachtige POCO M5 is ontworpen voor dagelijks gamen, terwijl de POCO M5s all-round entertainment biedt.

De POCO M5, draaiend op een MediaTek Helio G99-chipset, biedt een soepele game-ervaring. Deze krachtige chip bevat een Octa-Core CPU, met twee sterke Cortex-A76 CPUs met een snelheid van 2.2Ghz.

De Game Turbo 5.0 bestuurt en optimaliseert de CPU, GPU en het werkgeheugen.
 
Dankzij zijn 90Hz DynamicSwitch display is de POCO M5 in staat de verversingsfrequentie van het scherm te variëren. Bij games met een hoge framerate, past het scherm zich aan naar een hoge verversingssnelheid, terwijl dit juist omlaag kan voor het afspelen van video’s.

de POCO M5s is meer bedoeld voor het schieten van foto- en videocontent. De quad camera set-up is volgens de fabrikant in staat prachtige 4K-video’s op te nemen met 30 frames per seconde. De 64MP hoofdcamera en 8MP ultra-wide angle camera leggen volgens POCO de mooiste skylinefoto’s vast, of juist berglandschappen als je meer van de natuur houdt. Daarnaast zijn er ook twee 2MP dieptesensoren, die diepte detecteren en waarmee je bijvoorbeeld gedetailleerde close-ups van aquarellen kunt maken.

Bovendien is er een ‘creative studio’, met een groot aantal intelligente en gebruiksvriendelijke functies voor fotografie en films.

De POCO M5 is verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, groen en geel en is beschikbaar in drie varianten: 4 GB + 64 GB, 4 GB + 128 GB en 6 GB + 128 GB. De aanbevolen verkoopprijs is 189,90 euro via po.co.

De POCO M5s is verkrijgbaar in drie kleuren: grijs, wit en blauw. Ook deze is beschikbaar in drie varianten: 4 GB + 64 GB, 4 GB + 128 GB en 6 GB + 128 GB. Orijzen vanaf 249,90 euro via po.co.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.