Ads Top

HUAWEI MateBook X Pro met 12th Gen Intel Core Processor

 

Huawei's nieuwste lichtgewicht slimme high-end laptop, de HUAWEI MateBook X Pro, wordt gekenmerkt door een metallic matte afwerking. Het gebruik van lichte en duurzame magnesiumlegeringen en een Micro-arc Oxidation Coating proces geeft de laptop bovendien een duurzame uitstraling.

De nieuwe HUAWEI MateBook X Pro beschikt over een 14,2-inch 3.1K FullView beeldscherm en heeft tevens het meest geavanceerde touchpad van alle beschikbare MateBooks. HUAWEI Free Touch ondersteunt acht innovatieve gebarenbesturingen, waaronder schermopnamen, helderheid, aanpassen volume en meer.

De chipset is uitgerust met een 12e generatie Intel® Core-processor en beschikt over een volledig nieuwe hybride architectuur die 60 procent efficiënter is dan zijn voorganger. Een nieuw HUAWEI Shark Fin Fan koelsysteem zorgt er verder voor dat de HUAWEI MateBook X Pro gedurende langere tijd efficiënt presteert.

De laptop is uitgerust met HUAWEI SOUND, zes luidsprekers en split-frequency setup. Bovendien beschikken de vier ingebouwde microfoons over de eigenschap om geluid tot op een afstand van vijf meter in een uitstekende kwaliteit vast te leggen.

Ook biedt de HUAWEI MateBook X Pro AI noise cancellation en technologie voor stemisolatie om 1-op-1 videogesprekken in uitstekende geluidskwaliteit mogelijk te maken.

De HUAWEI MateBook X Pro heeft een HD-camera in de bovenste schermrand met de nieuwe AI Camera-functie die vrije achtergrondwisseling en functies zoals FollowCam en Eye Contact ondersteunt.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.