Ads Top

Nokia lanceert Nokia T21 tablet

 

De nieuwe Nokia T21 tablet heeft een robuuste behuizing van aluminium met een cover van 60 procent gerecycled plastic voor het antennedeel. Twee jaar Android OS software-upgrades zorgen ervoor dat de tablet ook aan de binnenkant up-to-date blijft.

Bescherming met tot drie jaar aan maandelijkse beveiligingsupdates maken volgens HMD de tablet geschikt voor het hele gezin. Voortbouwend op het succes van zijn voorganger biedt het apparaat diverse functies zoals HD-videostreaming en spraakoproepen.

Voor bedrijfsmatige toepassingen is er een variant beschikbaar met NFC functionaliteit voor betalingen en het scannen van NFC-tags. De tablet is tevens compatibel met een actieve pen om ideeën te schetsen, notities te maken of te tekenen. Nokia T21 is een betrouwbare, gezinsvriendelijke en krachtige tablet die ontworpen is om lang mee te gaan.

De nieuwe, volledig waterdichte Nokia Portable Wireless Speaker 2 zorgt voor betrouwbaar geluid onderweg en heeft een 100 procent gerecyclede buitenkant en een batterijlevensduur van 22 uur.

De Nokia T21 is vanaf tweede helft oktober verkrijgbaar via nokia.com in Charcoal Grey in geheugen- en opslagconfiguratie van 4/64 GB, vanaf een gemiddelde prijs van 249 euro (WiFi) en 269 euro (LTE).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.