Ads Top

OnePlus introduceert flagship-smartphone OnePlus 8T

OnePlus introduceert zijn nieuwste hoogwaardige smartphone: de OnePlus 8T, inclusief een nieuw gekalibreerd 120 Hz Fluid AMOLED-display en de snelste oplader ooit van het bedrijf: Warp Charge 65.

De OnePlus 8T is uitgerust met een Qualcomm SnapdragonTM 865 5G processor.

Het quad-camerasysteem bestaat uit een 48 megapixel-hoofdcamera met optische beeldstabilisatie, een 16 megapixel-ultragroothoeklens en speciale macro- en monochrome lenzen, zodat gebruikers onderweg kunnen genieten van fotografie op studioniveau.
 
De ultragroothoeklens van 123 graden op de OnePlus 8T biedt volgens het bedrijf een nieuw perspectief voor het maken van foto's. De lens levert heldere opnamen onder verschillende lichtomstandigheden – zelfs in het donker dankzij de verbeterde Nightscape-modus.

De OnePlus 8T is verkrijgbaar in twee nieuwe  kleurstellingen: Aquamarine Green en Lunar Silver. De Aquamarine Green-versie maakt gebruik van diffuse reflectie, een vorm van lichtrefractie die het licht verstrooit in een breed scala aan hoeken en richtingen, en die zorgt voor een schoon, glanzend oppervlak dat aanzienlijk minder vingerafdrukken achterlaat op de glanzende glazen achterkant.

De OnePlus 8T in Aquamarine Green en Lunar Silver 8 GB + 128 GB is verkrijgbaar voor 599 euro. De OnePlus 8T in Aquamarine Green 12 GB + 256 GB is verkrijgbaar voor 699 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.