Ads Top

Huawei kondigt de Mate 40 Serie aan

De vandaag aangekondigde Huawei Mate 40 Pro en Mate 40 Pro+ huisvesten de Kirin 9000, Huawei’s meest geavanceerde 5 nanometer 5G SoC.

Huawei integreerde in de SoC zowel een 24-Core Mali-G78 GPU en innovatie NPU met twee grote cores en een kleine core, die de AI op het toestel naar een nieuw niveau moeten tillen.

Leica ontwierp mee aan het camerasysteem van de Mate 40 Serie. De ultrawijde lens, high-definition hoofdcamera en telefotocamera leggen de lat in de smartphonecameratechnologie weer een stuk hoger, zegt Huawei. De Dual Cine Camera’s en Dual Ultra Wide Camera’s geven gebruikers de mogelijkheid om zowel met de voor- als achtercamera groothoekvideo’s en beelden te schieten.

Met Smart Gesture Control bestuur je je smartphone op afstand: een swipe boven het scherm volstaat om je smartphone te besturen zonder het scherm aan te raken.

Dynamic Eyes on Display met gepersonaliseerde interactieve displays maken het mogelijk om via oogcontact met je toestel ongewenste binnenkomende oproepen op stil te zetten. De automatische slaapstand treedt niet in werking zolang het toestel merkt dat je naar het scherm aan het kijken bent.

EMUI 11 biedt Huawei smartphonegebruikers de privacy en bescherming die ze nodig hebben. Het besturingssysteem is uitgerust met CC EAL5+ certificering, het hoogste commerciële beschermingscertificaat voor een microkernel.

Voordat beelden worden gedeeld, kan persoonlijke data zoals locatie, tijd en smartphonedetails, eenvoudig worden verborgen. Note Lock beschermt bovendien persoonlijke gegevens met een pincode of met biometrische gegevens van de gebruiker.

De HUAWEI Mate 40 Pro is vanaf 12 november in Nederland verkrijgbaar voor een adviesprijs van 1199,99 euro en vanaf vandaag online te bestellen in de HUAWEI Store.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.