Ads Top

Nieuwe budget toestellen Oppo


OPPO lanceert vandaag twee nieuwe smartphones binnen de A-serie. De OPPO A53 en OPPO A53s worden geleverd met een 90Hz-scherm, drie AI-camera’s en een 5000mAh-batterij met 18W snellader.

De OPPO A53 draait op Qualcomm’s Snapdragon octa-core 460-processor. Qua opslag beschikt de telefoon over 4 GB RAM + 64 GB ROM, met uitbreidbaar geheugen tot 256 GB. Om het cachegeheugen te optimaliseren, introduceert OPPO zijn eerste RAM + Memory Optimization-functie. Dit anti-lagging-algoritme resulteert in vlottere systeemprestaties en snellere softwarehandelingen, zelfs na langdurig gebruik.

Aan de achterkant beschikt de OPPO A53 over een 13 MP AI Triple Camera, inclusief een 13 MP-hoofdcamera en een 2 MP dieptecamera. Gebruikers kunnen zelfs inzoomen en details vastleggen op een afstand van slechts 4 cm met de 2 MP-macrocamera. De AI Triple Camera wordt ook aangevuld door een reeks stijlvolle camerafuncties, waaronder Portret Bokeh, Dazzle Color Mode en verschillende filters om een ​​vleugje flair toe te voegen aan dagelijkse foto's en video's.

De OPPO A53s biedt dezelfde mogelijkheden als de OPPO A53. Echter krijgen gebruikers meer geheugen, namelijk 128 GB ROM. De OPPO A53s is beschikbaar in de kleuren Electric Black en Fancy Blue.

De OPPO A53 en OPPO A53s zijn direct verkrijgbaar via MediaMarkt, Coolblue, Mobiel.nl, OPPO E-Store en binnenkort via Ben, Belsimpel, Bol.com en HollandsNieuwe.

De OPPO A53 met 4 GB RAM en 64 GB ROM in de kleuren Electric Black en Mint Cream heeft een adviesprijs van 179 euro.
De OPPO A53s met 4 GB RAM en 128 GB ROM in de kleuren Electric Black en Fancy Blue heeft een adviesprijs van 199 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.