Ads Top

Proximus versterkt zijn mobiele aanbod

Vanaf 1 mei breidt Proximus zijn mobiele aanbod uit. Door meer data aan te bieden voor dezelfde prijs speelt Proximus naar eigen zeggen in op de behoeften van zijn klanten, die fors meer mobiele data verbruiken dan enkele jaren geleden.

Mobile Essential blijft ongewijzigd, met onbeperkt sms'en, 150 belminuten en 5 GB mobiele data in België en de EU, voor 16,99 EUR per maand.
Ook Mobile Easy blijft ongewijzigd met, naast onbeperkt bellen en sms'en, 10 GB mobiele data in België en de EU en toegang tot 5G voor 19,99 EUR per maand (promo[2] voor 16,99 EUR gedurende de eerste 6 maanden).
Mobile Smart doet zijn intrede. Het biedt onbeperkt bellen en sms'en, plus 35 GB mobiele data om te surfen in België en de EU en toegang tot 5G voor 24,99 EUR per maand (promo[2] voor 19,99 EUR gedurende de eerste 6 maanden).
Mobile Maxi krijgt een boost met, naast onbeperkt bellen en sms'en, 70 GB mobiele data (tegenover 50 GB voorheen) in België en de EU en toegang tot 5G voor 29,99 EURper maand (promo[2] voor 21,99 EUR gedurende de eerste 6 maanden).
Mobile Unlimited blijft ongewijzigd met, naast onbeperkt bellen en sms'en, ook onbeperkte mobiele data om optimaal te genieten van 5G in België en de EU voor 49,99 EUR per maand (promo[2] voor 34,99 EUR gedurende de eerste 6 maanden). Wanneer 300 GB wordt bereikt (beleid van redelijk gebruik), kunnen klanten zonder extra kosten tegen lagere snelheid blijven surfen.

Proximus vergeet ook zijn zakelijke klanten niet: het mobiele aanbod voor zelfstandigen en kmo's gaat er ook op vooruit:

Business Mobile Smart, dat onbeperkt bellen en sms'en omvat, biedt nu 40 GB mobiele data in België en de EU (tegenover 20 GB voordien) voor 23 EUR per maand excl. btw (promo[2] voor 16 EUR excl. btw gedurende de eerste 6 maanden).
Business Mobile Comfort doet zijn intrede met onbeperkt bellen en sms'en en 85 GB mobiele data in België en de EU voor 33 EUR per maand excl. btw (promo[2] voor 23 EUR excl. btw gedurende de eerste 6 maanden).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.