Ads Top

OPPO Reno11 F 5G-smartphone geïntroduceerd in Nederland

OPPO introduceert de OPPO Reno11 F 5G-smartphone in Nederland. Met zijn 64 MP ultraheldere triple camera en een 120 Hz AMOLED randloos scherm biedt de Reno11 F 5G volgens de fabrikant de 'perfecte combinatie van een fris uiterlijk en slimme ervaringen'.

De Reno11 F 5G in de kleur Ocean Blue heeft OPPO's Magnetic Particle-design, met glinsterende golven en een glasachtige afwerking. De Reno11 F 5G in de kleur Palm Green heeft smaragd- en diepgroene tinten met subtiele schitteringen. Deze kleur is vervaardigd met het exclusieve OPPO Glow-proces, waarbij minuscule sprankelende kristallen op microscopisch niveau worden geëtst voor een afwerking die niet alleen glinstert, maar er ook zacht en glad uitziet.

Een stijlvolle Sunshine Ring-camera reflecteert licht, daarnaast zorgt de IP65 spatwaterbestendigheid ervoor dat hij ook een regenbui met gemak aankan.

Het randloze 120 Hz AMOLED-scherm heeft een ruim formaat van 6,7 inch en levendige weergavetechnologie. Een ultraslanke rand van 1,47 mm aan weerszijden van het scherm zorgt voor een bijna volledige schermervaring, met een screen-to-body ratio van 93,4% voor een prachtig beeld.

Het 10-bit AMOLED-scherm van de Reno11 F 5G straalt kwaliteit uit, laat meer dan 1 miljard kleuren zien voor een natuurlijk ogend kleurverloop en heeft een piekhelderheid van 1100 nits voor levensechte beelden. De soepele 120 Hz refresh rate zorgt ervoor dat scrollen door social feeds vloeiend gebeurt, terwijk PWM-dimming aan 2160 Hz een oogvriendelijke ervaring biedt bij een lage helderheid van 90 nits.

Om boven achtergrondgeluiden uit te komen, kan de Reno11 F 5G je favoriete nummers een boost geven met de Ultra Volume Mode voor 300% volume uit de luidspreker.

De OPPO Reno11 F 5G is per direct beschikbaar in Nederland in Palm Green met 256 GB ROM, voor 449 euro via OPPO's online shop en andere verkoopkanalen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.