Ads Top

Dell introduceert nieuwe Inspiron 2-in-1 laptops

Met de nieuwe Inspiron-lijn introduceert Dell naar eigen zeggen een reeks veelzijdige laptops voor de echte multitaskers.

De Inspiron 16 2-in-1 wordt aangedreven door Intel Core Ultra-processors met AI-functies en optionele ingebouwde Intel Arc graphics. Een optioneel QHD+ Mini-LED beeldscherm met 90Hz verversingssnelheid is volgens Dell ideaal voor ontwerpers en studenten. De Inspiron 16 2-in-1 is verkrijgbaar in Ice Blue en Midnight Blue.

De Inspiron 14 2-in-1 is zowel verkrijgbaar met Intel Core-processors (verkrijgbaar in Ice Blue) als met AMD Ryzen 8040-serie processors in zowel Ice Blue als Midnight Blue). Dit veelzijdige en lichte apparaat is ideaal voor mensen die altijd en overal naadloos willen overschakelen van werkprojecten naar entertainment.

Zowel de Inspiron 16 als de Inspiron 14 beschikken over een 360-scharnier en bieden vier verschillende modi om aan verschillende behoeften te voldoen. Belangrijke kenmerken zijn een beeldverhouding van 16:10, ComfortView en ComfortView Plus en een optionele actieve pen die consumenten een natuurlijke en nauwkeurige schrijfervaring biedt. 

De Inspiron 14 Plus combineert draagbaarheid met betrouwbare prestaties, inclusief Intel Core Ultra-processors met geïntegreerde AI, ingebouwde AI Intel Arc Graphics en tot DDR5-geheugen. Deze laptop weegt slechts 1,6 kg en heeft een uitstekende batterijlevensduur en ExpressCharge. De Inspiron 14 Plus is verkrijgbaar in Ice Blue.

 De Inspiron 16 Plus, Inspiron 14 Plus, Inspiron 16 2-in-1 en Inspiron 14 2-in-1 (met AMD-processor) zijn voorzien van Windows Studio Effects met op AI-gebaseerde videochatfuncties.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.