Ads Top

Veel nieuwe functies in iOS 17.4

iOS 17.4 en iPadOS 17.4 komen eraan en zitten boordevol nieuwe functies. De meeste hebben te maken met nieuwe EU-regels, maar er zijn ook een paar verrassende die in code van de beta zijn ontdekt.

De  nieuwe emoji van 2023-2024 omvatten schuddende hoofden, een feniks, bruine paddenstoel en limoen. Er zijn ook vier nieuwe gezindscombinaties, samen met updates voor bestaande emoji’s die nu specifiek naar links of rechts kijken.

Apple gaat je actief informeren over het gebruik van een andere browser op de iPhone. Het was sinds iOS 14 al mogelijk om Safari als standaardbrowser te vervangen door Chrome, Firefox of iets anders, maar in iOS 17.4 krijg je bij het voor de eerste keer opstarten van de Safari-browser een pop-up. Daarin krijg je de mogelijkheid om een andere standaardbrowser te kiezen.

In iOS 17.4 wordt het mogelijk om meerdere talen te kiezen voor Siri, bedoeld voor het voorlezen van berichten. Siri kan dan niet alleen in je primaire taal voorlezen, maar ook in het Engels, Frans of wat je maar wilt.

Apple gaat wereldwijd toestaan dat cloudgaming-diensten hun eigen iPhone-app uitbrengen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.