Ads Top

Twee volledige beeldschermen in één laptop

ASUS heeft zijn nieuwe Zenbook Duo (2024) UX8406 gepresenteerd. Het is de allereerste laptop ter wereld die is uitgerust met twee volledige 14-inch 3K 120Hz touchscreens.

Op het eerste gezicht oogt de Zenbook Duo als een traditionele laptop, maar niets is minder waar: het toetsenbord bevindt zich namelijk boven het onderste scherm en kan eenvoudig worden ontkoppeld. Hierdoor wordt het tweede volledige scherm zichtbaar en krijgt de gebruiker in één klap dubbel zoveel ruimte om te werken, te creëren en te genieten van entertainment, bijvoorbeeld voor het kijken van meerdere streams tegelijkertijd.

De Zenbook Duo (2024) is Intel Evo-gecertificeerd en combineert multitasking met veelzijdigheid in een totaalpakket van slechts 1.35 kilogram. De twee 3K 120Hz ASUS Lumina OLED 16:10-beeldschermen worden gecombineerd met een 180°-scharnier om de laptop neer te zetten als een werkruimte van maar liefst 19.8-inch. Deze kan op verschillende manieren worden gepositioneerd: in laptopmodus, dual screen, desktopmodus of een modus om de content op het scherm eenvoudig te delen met iemand die mee wil kijken.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.