Ads Top

Dell innoveert met nieuwe XPS-laptops

Dell Technologies introduceert met de XPS 16, XPS 14 en XPS 13 dit jaar drie nieuwe XPS-laptops. De XPS 16 is uitgerust met de nieuwste Intel Core Ultra-processors en NVIDIA GeForce RTX GPU’s en is hiermee de krachtigste laptop van de XPS-reeks. De XPS 14 biedt de ultieme mix van prestaties en draagbaarheid, terwijl de XPS 13 met een gewicht van slechts 2,6kg de dunste en lichtste XPS is.

De nieuwe XPS-laptops zijn minimalistisch. Ze zijn gemaakt van CNC-bewerkt aluminium en Gorilla Glass 3, en beschikken over ton sur ton kleuren (beschikbaar in Graphite en Platinum). Ze zijn voorzien van een aanraakfunctiebalk om gemakkelijk te schakelen tussen media- en functietoetsen, een naadloos glazen touchpad met haptische feedback en grotere toetskappen die zorgen voor een comfortabele en soepele type-ervaring bij elke toetsaanslag.

Elke nieuwe XPS-laptop is voorzien van InfinityEdge-panelen met OLED-touchopties, variabele vernieuwingsfrequenties, hoge resolutieopties, verbluffende kleuren en Dolby Vision voor rijke details. Vier luidsprekers zorgen voor een uitzonderlijke audio-ervaring dankzij ondersteuning voor Dolby Atmos immersive audio en 3D stereo surround van MaxxAudio Pro van Waves. Bovendien zorgt de nieuwe intelligente FHD 1080p webcam voor kristalheldere videogesprekken.

De line-up brengt ook nieuwe AI-gebaseerde functies, met AI-versnelling ingebouwd in het apparaat dankzij Intel Core Ultra-processors en ervaringen tot leven gebracht door Windows 11. Deze ervaringen verbeteren de creativiteit en productiviteit, terwijl ze ook zorgen voor betere prestaties en een langere batterijlevensduur. En over accuduur gesproken: alle XPS-laptops zijn voorzien van ExpressCharge om 80 procent van de accuduur in slechts 60 minuten op te laden, zodat je je creatieve flow kunt voortzetten.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.