Ads Top

Xiaomi 13 Ultra vanaf vandaag verkrijgbaar

Xiaomi 13 Ultra debuteert op de West-Europese markt. Het toestel heeft een quad camerasysteem met Leica optische lens met brandpuntsafstanden van 12mm (ultra-groothoek), 23mm (groothoek), 75mm (telefoto), tot de nieuwe 120mm (super-telefoto), evenals de extra 46mm en 240mm lengtes door de In-Sensor-Zoom. Door de volledige mate van flexibiliteit biedt de professionele camera-instelling van de smartphone een variabel diafragma. Drie van de Xiaomi 13 Ultra’s camera's hebben een diafragma groter dan Æ’/2.0, wat meer licht en een zachte, ondiepe scherptediepte oplevert, en een kortere sluitertijd mogelijk maakt.

Met een ultragrote 1-inch IMX989-sensor en een nieuwe fysieke twee-stops diafragmawisseling tussen Æ’/1.9 en Æ’/4.0, biedt de hoofdcamera contentmakers meer vrijheid in het aanpassen van de belichting op basis van verschillende scenario's.
 
Geïnspireerd door de”hyperfocal distance” opnamemethode die vaak door straatfotografen wordt gebruikt, heeft de Xiaomi 13 Ultra ook een nieuwe Fast Shot-modus die het mogelijk maakt foto's zonder scherpstelling te maken. Het focuspunt kan hier handmatig worden ingesteld, later starten en het moment vastleggen kan in slechts 0,8s.

Xiaomi 13 Ultra heeft de RAW-workflow verder volledig geoptimaliseerd, en meer algoritmes zijn gemigreerd naar het RAW-domein om het dynamische bereik, de details en de textuur van het beeld te maximaliseren. Hierdoor wordt de beeldkwaliteit aanzienlijk verbeterd. De hoofdcamera ondersteunt 50MP RAW, wat een hogere beeldresolutie oplevert, terwijl het multi-frame 14-bit biedt.
 
Xiaomi 13 Ultra heeft een 6,73 inch pro-grade WQHD+-beeldscherm met uitstekende kleurnauwkeurigheid en tot 2600 nits piekhelderheid. Dit scherm is ook gekalibreerd volgens de nieuwe CIE 2015 colorimetrie, die perfect automatisch kleurbeheer ondersteunt om een nauwkeurige en consistente kleurweergave te garanderen over verschillende displays van Xiaomi-apparaten die onlangs zijn uitgebracht.
 
Xiaomi 13 Ultra beschikt ook over end-to-end ervaring ondersteund door Dolby Vision®. Dit geeft de mogelijkheid levendige kleuren, verbazingwekkend contrast en helderheid vast te leggen, samen met een panoramisch beeld van rijke details in donkere en lichte gebieden.  Het geeft gebruikers ook de mogelijkheid om hun eigen creatieve content te delen in UGC-gemeenschappen die Dolby Vision® ondersteunen.

De smartphone ondersteunt RAM tot 16GB LPDDR5x en UFS4.0 opslag tot 1 TB, evenals FBO (File Based Optimization). De Xiaomi 13 Ultra beschikt ook over een USB 3.2 Gen 1 interface en waarmee het een DisplayPort video-output tot 4K 60Hz bereikt.

De Xiaomi 13 Ultra wordt geleverd in de opslagvariant 16 GB + 512 GB en heeft een adviesprijs van 1.299 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.