Ads Top

OPPO introduceert de nieuwe A98 5G

OPPO introduceert de nieuwste toevoeging aan zijn A-serie smartphones, de OPPO A98 5G, in Nederland De batterijprestaties van de A98 5G zijn op het niveau van de topmodellen dankzij 67W SUPERVOOC, een grote batterij van 5000 mAh en OPPO's Battery Health Engine.

De OPPO A98 5G is in Nederland verkrijgbaar in de kleur Cool Black. De afwerking wordt tot leven gebracht met het OPPO Glow-proces voor een prachtig glinsterend kristaleffect en vingerafdrukbestendige afwerking.

De A98 5G is verder uitgerust met OPPO's Battery Health Engine. waardoor de batterij 80 procent van zijn oorspronkelijke capaciteit kan behouden na maar liefst 1.600 laad- en ontlaadcycli. Hierdoor presteert de batterij tot wel vier jaar lang zo goed als optimaal wanneer deze gemiddeld één keer per dag wordt opgeladen.

De OPPO A98 5G heeft een 6,72 inch scherm met 120Hz verversingssnelheid. Met zijn hoge verversingssnelheid levert het scherm een veel vloeiendere en responsievere ervaring, ongeacht of gebruikers op Instagram scrollen of de nieuwste games spelen.

Met zijn geavanceerde 64MP AI-camera, 32MP selfiecamera, 2MP dieptecamera en 2MP microlens, biedt de OPPO A98 5G fotografieliefhebbers een volledig verbeterde fotografie-ervaring om hun creativiteit de vrije loop te laten. De telefoon is ook uitgerust met andere indrukwekkende functies, zoals portretmodus, AI-portretretouchering, Selfie HDR, AI-kleurenportret en meer. Deze functies zorgen voor verbluffende beelden van hoge kwaliteit in vrijwel elke situatie.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.