Ads Top

Google Pixel eindelijk naar Nederland

T-Mobile lanceert als eerste en enige provider van Nederland de nieuwste Google Pixel 7 en Pixel 7 Pro telefoons. De voorlopers waren steeds niet in Nederland zelf te koop.

Vanaf vandaag is de Google Pixel 7 en Pixel 7 Pro exclusief te bestellen bij T-Mobile en Tele2, later volgt ook Ben met de Google Pixel 6A. Tele2 en Ben zijn beide merken van T-Mobile.

De Pixel 7 en Pixel 7 Pro krijgen van Google hetzelfde ontwerp mee als de Pixel 6. De Pixel 7 Pro heeft een achterzijde die wordt beschermd door Gorilla Glass Victus, de ‘gewone’ Pixel 7 heeft een achterzijde met Gorilla Glass 6.

De Pixel 7 Pro heeft verder een groter 6,7 inch beeldscherm, de Pixel 7 een kleiner 6,3 inch paneel. Beide toestellen zijn wel voorzien van een Full HD+ AMOLED-paneel met HDR10+.

De Pixel 7 Pro krijgt een 120Hz LTPO scherm, de gewone Pixel 7 heeft een verversingssnelheid van 90 Hz.

De Pixel 7 en Pixel 7 Pro worden aangedreven door de tweede generatie Google Tensor-chip. Google belooft verbeteringen in rekenkracht, prestaties en kunstmatige intelligentie.

De Pixel 7 heeft twee camera’s aan boord, net als zijn voorganger. De hoofdcamera heeft een resolutie van 50 megapixel en ook is er een 12 megapixel-groothoeklens.

De nieuwe Pixels draaien op Android 13 en krijgen drie Android-upgrades en vijf jaar lang software-updates.

De Google Pixel 7 en 7 Pro zijn per direct te bestellen en worden vanaf 13 oktober geleverd. De reguliere versie kost 649 euro, de Pro versie 899 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.