Ads Top

Acer brengt haar eerste gaming-Chromebook uit

Acer heeft vandaag haar eerste Chromebook aangekondigd die is geoptimaliseerd voor cloudgaming – de Acer Chromebook 516 GE. De nieuwe Acer Chromebook wordt geleverd met 12e Gen Intel Core-processoren, een snel 120Hz-beeldscherm, een RGB-toetsenbord met anti-ghosting-technologie, geavanceerde DTS-audio en ondersteuning voor toonaangevende cloudgamingplatforms waaronder de topprestaties van NVIDIA's GeForce NOW, Xbox Cloud Gaming (bèta) en Amazon Luna.

De Acer Chromebook 516 GE garandeert volgens Acer een stabiele en supersnelle verbinding voor ononderbroken cloudgaming dankzij de RJ-45 2.5G Gigabit Ethernet LAN-poort. Verder zijn aanwezig een dubbele USB Type-C, USB Type-A, HDMI en Bluetooth 5.2 voor draadloze verbinding met accessoires.

De accu van de Acer Chromebook 516 GE gaat tot wel 9 uur mee.

De Chromebook heeft tevens een Full HD-webcam met technologie om schittering tegen te gaan en tijdelijke ruisonderdrukkingstechnologie voor een nog betrouwbaardere beeldkwaliteit. De dubbele microfoons zijn een aanvulling op de vier luidsprekers om er zeker van te zijn dat de hoge inputkwaliteit overeenkomt met de audio-uitvoer.

De Acer Chromebook 516 GE laptop is vanaf het eerste kwartaal van 2023 beschikbaar in de Benelux vanaf 999 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.