Ads Top

D-Link breidt EAGLE PRO AI-serie uit met 4G router

D-Link breidt zijn EAGLE PRO AI-serie uit met een krachtige router met mobiel internet. De nieuwe AX1500 4G Smart Router G415 is uitgerust met een SIM-kaartslot om gebruikers onafhankelijk van de vaste netwerkprovider van internet te voorzien. De G415 beschikt over Wi-Fi 6 en haalt gecombineerde WLAN-snelheden tot 1.500 Mbps.

Dankzij het geïntegreerde simkaartslot is de nieuwe 4G Smart Router G415 altijd verbonden met het internet - zelfs als er technische storingen zijn bij de vaste provider of als de woning slecht is aangesloten op het DSL- of glasvezelnetwerk. Bij een internetstoring bij de vaste netwerkprovider schakelen de routers dankzij de failover-modus automatisch over op de mobiele back-upverbinding.

De mobiele router is ook ontworpen voor gebruik buitenshuis - om te kamperen, in de volkstuin of voor de momenteel populaire Workation, de combinatie van werk en vakantie op een vakantielocatie. In de bedrijfsomgeving kan de router worden gebruikt voor locaties die buiten het bekabelde netwerk liggen. Voorbeelden hiervan zijn mobiele containerkamers die worden gebruikt op bouwplaatsen of als kantoren of klaslokalen. Dit betekent dat de G415 overal kan worden gebruikt waar stroom en mobiele dekking beschikbaar zijn.

De Wi-Fi 6 Router AX1500 4G G415 bereikt snelheden tot 300 Mbps in het 2,4 GHz bereik en tot 1.201 Mbps in het 5 GHz bereik. De 4G CAT-4 LTE-verbinding maakt downloadsnelheden tot 150 Mbit/s en 50 Mbit/s bij upload mogelijk. Dit maakt de router bijzonder geschikt voor regio's met beperkte of onstabiele breedbandverbindingen via het vaste netwerk.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.