Ads Top

T-Mobile stelt als eerste provider Multisim beschikbaar voor Android

T-Mobile stelt als eerste telecomprovider in Nederland Multisim ook beschikbaar voor Android. Recent introduceerde de telecomprovider deze dienst al in samenwerking met Apple, maar ook Android-gebruikers kunnen nu met hun eigen smartwatch via 4G bellen en internetten zonder smartphone op zak.

De eerste Android cellular smartwatch die beschikbaar is in combinatie met Multisim is de Watch4 LTE van Samsung. In een later stadium zullen meer modellen volgen. Multisim voor Android is vanaf 27 juni 2022 te bestellen.

Tot vandaag was Multisim alleen beschikbaar voor Apple smartwatches, maar T-Mobile brengt hier als eerste provider in Nederland verandering in. Android-gebruikers met een T-Mobile abonnement kunnen vanaf vandaag op pad zonder hun smartphone op zak, maar toch met de mogelijkheid te kunnen bellen en internetten via hun smartwatch. Klanten gebruiken één telefoonnummer en de kosten zijn allemaal gebundeld op één maandelijkse factuur.

Multisim abonnementen zijn vanaf maandag 27 juni 2022 ook in combinatie met de Samsung Watch4 LTE te bestellen voor klanten met een Go-abonnement. Voor 5 euro per maand kunnen T-Mobile klanten Multsim koppelen aan hun bestaande abonnement. De combinatie van Multisim en Samsung Watch4 LTE is beschikbaar vanaf 13 euro per maand. Bij de lancering van Multisim voor Android is alleen de Samsung Watch4 LTE beschikbaar, in een later stadium zullen meerdere Android modellen volgen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.