Ads Top

Apple lanceert nieuwe MacBooks

Apple heeft twee nieuwe MacBooks gelanceerd met de nieuwe M2 chip, zo werd vanavond bekend gemaakt tijdens het WWDC, voluit Worlwide Developer Conference. Naast een dunnere MacBook Air is er een 13 inch MacBook Pro.

MacBook Air heeft een vernieuwd ontwerp. een groter 13,6-inch Liquid Retina-display, een 1080p FaceTime HD-camera, een geluidssysteem met vier speakers en een batterij die tot 18 uur meegaat.

MacBook Air heeft een nieuwe 1080p FaceTime HD-camera met een grotere beeldsensor en efficiëntere pixels, waardoor de resolutie en prestaties bij weinig licht van de vorige generatie zijn verdubbeld.

Om in het dunne design te kunnen passen, zijn de speakers en microfoons volledig geïntegreerd tussen het toetsenbord en display.. Drie microfoons zorgen met behulp van geavanceerde straalvormende algoritmen voor heldere audio, terwijl de speakers een betere stereoscheiding en heldere stemmen produceren. En Dolby Atmos zorgt in MacBook Air voor muziek en films met 'indrukwekkende ruimtelijke audio'.

MacBook Air is nu verkrijgbaar in vier kleuren: zilver, spacegrijs, middernacht en sterrenlicht. M2 is eveneens beschikbaar voor de 13-inch MacBook Pro.

Beide laptops zijn volgende maand verkrijgbaar. Een forse tegenvaller is de prijs: MacBook Air met M2 is verkrijgbaar vanaf 1519 euro. De 13-inch MacBook Pro met M2 is verkrijgbaar vanaf 1619 euro. Voor het onderwijs zijn er kortingen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.