Ads Top

LG G7 Fit vanaf 15 november beschikbaar in Benelux

De LG G7 Fit, het nieuwste toestel in de G7-serie, is vanaf 15 november ook beschikbaar in de Benelux. Het toestel slaat volgens LF een brug tussen mid-range- en vlaggenschipmodellen.

Veel consumenten kiezen volgens LG tegenwoordig voor oudere modellen van luxe smartphones, omdat ze dit als een betere keuze zien dan de nieuwste mid-range modellen. Deze groep consumenten is niet tevreden met de gemiddelde smartphonefuncties, maar wil ook niet betalen voor alle over-the-top features van de nieuwste premiumtelefoons die ze toch nooit gebruiken. LG denkt dat de G7 Fit een alternatief is.

Net zoals de LG G7ThinQ biedt de G7 Fit premium slimme functies, waaronder de AI CAM. Deze slimme camera herkent scènes en selecteert voor het perfecte shot één van de acht opnamecategorieën. Naast deze fotofuncties kan de gebruiker ook nog eens zelf kiezen uit drie foto-effecten. Verder is zowel de Google Assistent als Google Lens beschikbaar op de het nieuwste toestel uit de G7-serie en voor muziekliefhebbers zijn de belangrijkste features opgenomen. Het toestel beschikt over 32-bit Hi-Fi Quad DAC, de Boombox Speaker en DTS:X 3D Surround Sound.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.