Ads Top

HTC introduceert Exodus 1

HTC start de 'early access-periode' voor zijn eerste blockchain-telefoon de Exodus 1. Pre-orders kunnen voor het eerst geplaatst worden op www.htcexodus.com door gebruik te maken van BTC (Bitcoin) of ETH (Ethereum). De verwachte leveringsdatum van de pre-orders is december 2018.

De HTC ‘Exodus 1’ bevat een veilige enclave, oftewel een volledig afgesloten omgeving op het apparaat dat is afgezonderd van het Android OS (Android O). Deze veilige enclave bevat de sleutels tot je crypto-data, of dat nu valuta zijn of niet-inwisselbare tokens (NFT’s), of in de nabije toekomst zelfs al je digitale gegevens.

HTC heeft ook een uniek Social Key Recovery-mechanisme ontworpen voor het geval je telefoon gestolen wordt, verloren raakt of voor wanneer je jouw keys verliest. Het is een eenvoudige en veilige manier om sleutels terug te vinden die kwijtgeraakt zijn in de hardware.

Een volgende stap die HTC neemt om de technologie te verbeteren is de introductie van een API waarmee third-party-ontwikkelaars de ‘Exodus 1’ hardware kunnen gebruiken om sleutels te beveiligen en transacties te ondertekenen. HTC maakt de Zion key management API en wallet SDK beschikbaar voor partners die dezelfde visie delen. Hiermee breidt het zijn blockchain-ecosysteem uit en bouwt het aan een fundament van veiligheid en vertrouwen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.