Ads Top

Samsung kondigt Galaxy J6+ en J4+ aan

Samsung kondigt de Galaxy J6+ en J4+ aan. De toestellen zijn vanaf begin oktober verkrijgbaar en vormen een uitbreiding op Samsungs betaalbare J-serie. De nieuwe smartphones zijn uitgerust met tal van functies die ook op de flagship smartphones van Samsung te vinden zijn.

De Galaxy J6+ en J4+ hebben een glasachtige achterkant waarmee het design volgens Samsung een nieuwe dimensie krijgt. De ergonomisch afgeronde randen zorgen voor een premium look.

De Galaxy J6+ en J4+ hebben gezichtsherkenning waarmee je je smartphone snel en gemakkelijk ontgrendelt. Daarnaast biedt de Galaxy J6+ een vingerafdrukscanner aan de zijkant.

Op de Galaxy J6+ zit een 13 MP camera aan de achterzijde en een 8 MP Dual Camera aan de voorkant, terwijl de Galaxy J4+ een 5 MP Dual Camera heeft. De Galaxy J6+ en J4+ hebben een groter F 1.9 diafragma aan de achterzijde. De floating shutter-functie is ideaal om snel met één hand te fotograferen.
De Galaxy J6+ heeft 3 GB RAM en 32 GB geheugen, terwijl de Galaxy J4+ over 2 GB RAM en 32 GB beschikt. Beide smartphones hebben met een microSD card een intern geheugen tot 256 GB.

De nieuwe Galaxy J6+ verschijnt in de kleuren zwart, grijs en rood en is verkrijgbaar vanaf  239 euro. De Galaxy J4+ verschijnt in de kleuren zwart, roze en goud en is verkrijgbaar vanaf 189 euro. Beide toestellen zijn vanaf begin oktober verkrijgbaar.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.