Ads Top

Apple lanceert drie nieuwe iPhones

Zoals verwacht heeft Apple vanavond nieuwe iPhones aangekondigd, elk met het uiterlijk van de iPhone X, waaronder een extra groot model van 6,5 inch. De namen waren ook al uitgelekt: iPhone Xs, iPhone Xs Max en iPhone Xr.

Het kleinste dure model met 5,8-inch scherm is vergelijkbaar met de bestaande iPhone X. De grootste iPhone heeft een 6,5 inch scherm. Beide hebben ondersteuning voor Dolby Vision en HDR10. De inkeping is gebleven.

De iPhone X heeft een rating van IP68 en is daarmee waterbestendiger dan het vorige model. De nieuwe chip is de A12 Bonic.

De iPhone Xs biedt ook nu weer innovaties op fotografiegebied. Apple noemt geavanceerde dieptesegmentering met behulp van de Neural Engine, Slimme HDR voor het maken van uiterst gedetailleerde foto’s met een hoog dynamisch bereik, geavanceerde bokeh-kwaliteit in portretfoto’s en een dynamische scherptediepte die de gebruiker kan aanpassen in de Foto’s-app.

De 6,1 inch 'budget'-iPhone is verkrijgbaar in de kleuren grijs, wit, donkerblauw, rood en oranje. De iPhone XR heeft een 12-megapixel groothoeklens met diafragma van f/1.8. De geheel vernieuwde sensor zorgt volgens Apple voor snellere autofocus, terwijl de verbeterde pixeltechnologie de nauwkeurigheid van het beeld en de foto- en videoperformance bij weinig licht optimaliseert.

De iPhone Xr is eind deze maand verkrijgbaar in 64-GB, 128-GB en 256-GB modellen in het wit, zwart, blauw, geel, koraal en (PRODUCT)RED vanaf 859 euro.  

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.