Ads Top

Mobieltje voor het zwaardere werk

Vooruitlopend op het Mobile World Congress in Barcelona hebben Land Rover en Bullitt Group de specificaties van de vorige maand aangekondigde Land Rover Explore onthuld, een outdoor-smartphone die speciaal ontworpen is om de zwaarste omstandigheden te kunnen doorstaan.

Het hart van de Land Rover Explore is een 4000mAh-batterij, die twee dagen normaal gebruik biedt, of een volle dag intensief gebruik met constant gebruik van GPS op het 5-inch HD beeldscherm. De batterijduur kan worden verdubbeld met het meegeleverde Adventure Pack. Deze beschikt over een extra 3600mAh-batterij, een GPS patch-antenne voor nauwkeuriger GPS-signaal en hoogwaardige topografische kaarten met Skyline augmented reality van ViewRanger.

Andere beschikbare hardware-packs bestaan uit een aanvullende grote 4370mAh-batterij en een universele fietshouder, beide ontworpen om hun gebruikers langer en verder op avontuur te laten gaan.

Andere noemenswaardige functionaliteiten zijn het heldere 5-inch HD-scherm dat leesbaar blijft in direct zonlicht en een touchscreen dat ook bediend kan worden met handschoenen of natte vingers. De dual SIM-optie zorgt voor verbeterde mogelijkheden voor connectiviteit.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.