Ads Top

Alcatel lanceert nieuwe portfolio

TCL Communication is het Mobile World Congress 2018 gestart met de introductie van een geheel vernieuwd smartphone-portfolio. Alcatel is de eerste leverancier wereldwijd die het nieuwe portfolio compleet heeft voorzien van 18:9-displays.

Het vernieuwde portfolio omvat ook enkele Alcatel-innovaties, zoals Face Key-gezichtsherkenning en verbeterde cameramogelijkheden, waarmee gebruikers nog meer controle hebben over hoe ze bijzondere momenten vastleggen en delen.

De Alcatel 5 is volledig toegespitst op een alledaagse lifestyle dankzij het randloze 5,7-inch Alcatel FullView 18:9-beeldscherm, het premium geborstelde metalen unibody-ontwerp, de octa-core processor en een snellaadfunctie die de laadtijd van de batterij met de helft verkort. Het toestel wordt geleverd met speciale functies voor liefhebbers van sociale media, zoals een dual front-camera met 120-graden super wide-angle-lens inclusief een LED-flitser.

De Alcatel 5 is in het tweede kwartaal van dit jaar in Nederland beschikbaar in de uitvoeringen Metallic Black en Metallic Gold voor een adviesprijs van 229,99 euro.

De 3-serie is voorzien FullView 18:9-beeldschermen, SmartCam, Face Key en vingerafdruksensoren voor minder dan 200 euro.

Het toestel heeft een 5,5-inch IPS HD+-beeldscherm in een ultracompacte vormgeving en een spectrum glossy-afwerking.

De Alcatel 3 is in het tweede kwartaal van dit jaar in Nederland beschikbaar in de kleuren Spectrum Black en Blue voor een adviesprijs van 149,99 euro.

De Alcatel 3X is voorzien van een groter IPS HD+-beeldscherm van 5,7-inch, meer geheugen en een super wide-angle dual-camera aan de achterzijde. De Alcatel 3X is in het tweede kwartaal van dit jaar in Nederland beschikbaar in de kleuren Metallic Black en Blue voor een adviesprijs van 179,99 euro.

De 1-serie is de meest betaalbare smartphone-lijn van Alcatel en is voorzien van een moderne soft touch-afwerking, een 5,3-inch 18:9-beeldscherm en camera tot 16MP. De Alcatel 1X is in het tweede kwartaal van 2018 in Nederland beschikbaar in de kleuren Black en Blue voor een adviesprijs van 99,99 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.