Ads Top

Een hele zwik Nokia smartphones

Nokia heeft op het Mobile World Congress een nieuwe reeks smartphones aangekondigd. Het gaat om de Nokia 1, een nieuwe Nokia 6, Nokia 7 Plus en het vlaggenschip Nokia 8 Sirocco.

De Nokia 7 Plus valt in de middenklasse, maar heeft opvallende specificaties. Zo heeft het scherm een beeldverhouding van 18 bij 9, en ondersteunt de dubbele camera aan de achterkant tot 2x optisch zoomen. Het toestel draait Android 8.0 (Oreo) en valt onder Googles Android One-programma, waardoor je beveiligingsupdate direct van Google krijgt. Het toestel kost 399 euro en is vanaf april te koop.

De Nokia 1 is het nieuwe instapmodel. Voor minder dan 100 euro krijg je een toestel met Android Go, geoptimaliseerd is voor minder krachtige hardware.

De Nokia 6 is er in een vernieuwde versie met metalen unibody behuizing en een krachtige Snapdragon 630-chip. Het toestel kost 279 euro en ligt ook vanaf april in de winkels.

Het nieuwe vlaggenschip heet Nokia 8 Sirocco en wordt gekenmerkt door het voorkantvullende scherm. Ook is er een IP67-certificatie, waardoor de telefoon stof- en waterdicht is.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.