Ads Top

Betaalbare Alcatel-tablets met Android 8.1 Oreo

Met twee nieuwe, compacte en draagbare tablets, de Alcatel 1T 10 en de Alcatel 1T 7, introduceert het Franse bedrijf Alcatel een nieuwe serie van betaalbare tablets met een eenvoudig, strak design voorzien van het laatste Android 8.1 Oreo-besturingssysteem.

Beide tablets beschikken over de Kids Mode, een modus waarin vooraf gedefinieerde applicaties en content zijn geladen, zoals games, een kindercamera en een teken-app. Kids Mode is ontwikkeld voor de jongste gezinsleden en heeft een eenvoudig te beheren, ingebouwde parental control-interface, waarmee ouders gebruikslimieten kunnen aangeven.

De 1T tablet-serie is daarnaast voorzien van een Eye Care-modus die blauw licht reduceert, waardoor visuele vermoeidheid zoveel mogelijk wordt verminderd. Dit zorgt voor een fijne kijkervaring, zowel overdag als 's nachts.

De Alcatel 1T 10- en Alcatel 1T 7-tablets zijn vanaf het derde kwartaal van 2018 in Nederland beschikbaar voor respectievelijk 99,99 euro (Alcatel 1T 10) en 69,99 euro (Alcatel 1T 7). Beide tablets zijn verkrijgbaar in de kleuren Premium Black en Bluish Black.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.