Ads Top

MacMini en MacBook Air in het nieuw

Apple kondigde vanmiddag in New York als verwacht nieuwe Macs aan. Twee producten keren na een lange afwezigheid terug: de MacBook Air en de MacMini. Daarnaast werden nieuwe iPads Pro's gepresenteerd. Alle nieuwe producten zijn vanaf volgende week gelijk in Nederland te koop.

Zowel de MacBook Air als MacMini hebben geen grote uiterlijke veranderingen ondergaan, of het zou de donkere kleur van de MacMini moeten zijn. Onder de motorkap is de Mac mini wel flink aangepakt met een 6‑core- of quad‑core­processor van de 8e generatie, 2666‑MHz DDR4-geheugen tot 64 GB, volledige SSD-opslag tot 2 TB, Thunderbolt 3, HDMI 2.0 en optioneel 10‑Gb Ethernet.

De nieuwe MacBook Air is volgens Apple dunner en lichter, met Retina-display, Touch ID, een vernieuwd toetsenbord, Thunderbolt 3 en een Force Touch-trackpad. De behuizing is gemaakt van honderd procent gerecycled aluminium.

Met 1349 euro is de Air overigens even duur als de 12 inch MacBook die de MacBook Air aanvankelijk had moeten vervangen. De oorspronkelijke MacBook Air blijft beschikbaar voor 1097 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.