Ads Top

OPPO introduceert zijn nieuwe smartphone in de A-serie

OPPO introduceert zijn nieuwe smartphone in de A-serie – de OPPO A18 – in Nederland. Met een grote batterij van 5.000 mAh, de MediaTek Helio G85, en ruim voldoende geheugen en opslag, biedt de OPPO A18 volgens de fabrikant 'soepele prestaties en een lange batterijlevensduur'.

Deze smartphone heeft hetzelfde Ultra-Slim Retro Design als de vorige modellen in de OPPO A-serie, waardoor het toestel er slank en licht uitziet. De smartphone is slechts 8,16 mm dik en weegt 188 gram. Daarnaast heeft de OPPO A18 een vingerafdruksensor aan de zijkant voor snelle en naadloze ontgrendeling, zelfs wanneer de smartphone met één hand wordt vastgehouden.

Het is vaak een uitdaging om bij fel zonlicht content op het scherm te lezen of te bekijken, maar de OPPO A18 introduceert een gloednieuw 90 Hz Sunlight Display dat tot 720 nits helderheid kan bereiken in High Brightness Mode. Hierdoor bekijken gebruikers moeiteloos content op het scherm, zelfs in direct zonlicht.

Daarnaast heeft de OPPO A18 een 6,56 inch HD+ display met een 90 Hz refresh rate en 96% DCI-P3-kleurengamma voor levendige kleuren en vloeiende beelden. De OPPO A18 beschikt ook over All-Day Eye Comfort, wat vermoeidheid van de ogen minimaliseert en kijken comfortabel maakt, ongeacht de schermtijd.

De OPPO A18 heeft een 8 MP hoofdcamera en een 2 MP bokeh-camera, zodat gebruikers heldere, natuurlijke beelden kunnen vastleggen. De twee camera’s werken samen met OPPO’s geavanceerde portret-algoritme om bokeh lichtvlekken in de achtergrond te creëren en het onderwerp uit te lichten in de Portrait Mode.

De OPPO A18 is per direct beschikbaar in Nederland in Glowing Black met 4 GB RAM + 128 GB ROM, voor 169 euro via OPPO's online shop en andere verkoopkanalen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.