Ads Top

Galaxy AI beschikbaar op meer Galaxy-apparaten

Samsung laat weten dat Galaxy AI[1] via de nieuwe One UI 6.1-update op meer Galaxy-apparaten beschikbaar komt. Het bedrijf wil zo de wereldwijde toegankelijkheid van mobiele AI versnellen.

De update is vanaf het tweede kwartaal van 2024 beschikbaar voor de Galaxy S23-serie, de S23 FE, de Z Fold5, de Z Flip5 en de Tab S9-serie. De update volgt op de recente lancering van de Galaxy S24-serie[2] en combineert AI op het apparaat zelf met AI in de cloud.
 
Met de update zullen nog meer Galaxy-gebruikers op ondersteunde modellen kunnen profiteren van de communicatietools van Galaxy AI zoals Chat Assist[3] en Interpreter. Hierdoor zullen zij gemakkelijker dan ooit contact kunnen leggen met andere gebruikers, waar dan ook ter wereld en in welke taal dan ook.

Dankzij de uitbreiding van Galaxy AI in het Galaxy-ecosysteem worden de toestellen nog functioneler. De zoekfuncties zijn verbeterd met Circle to Search met Google[4], dat met een snel cirkelgebaar zoekresultaten levert, zonder dat je de app hoeft te verlaten. Het leven wordt makkelijker met organisatietools zoals Browsing Assist, waarmee gebruikers sneller op de hoogte zijn van het nieuws doordat de tool uitgebreide samenvattingen van nieuwsartikelen genereert. Transcript Assist kan opnames van vergaderingen uitschrijven en samenvattingen en vertalingen genereren.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.