Ads Top

Oplaadlijn met geïntegreerde USB-C-poorten

Met de Nano-serie introduceert Anker nieuwe powerbanks met een geïntegreerde USB-C-kabel en connector, waarmee gebruikers onderweg kunnen opladen zonder aparte kabel. Alle nieuwe Nano-producten zijn grotendeels gemaakt van milieuvriendelijk, gerecycled plastic.

De Anker Nano Powerbank (22,5W, ingebouwde USB-C-connector) is een powerbank ter grootte van een lippenstift, ontworpen met een ingebouwde USB-C-poort die gemakkelijk op diverse smartphones kan worden aangesloten. Het compacte ontwerp van dit apparaat maakt het makkelijk draagbaar en biedt een uitgangsvermogen van 22,5W met dubbele USB-C Power Delivery, snel opladen en een capaciteit van 5.000 mAh. De Nano Powerbank is vanaf vandaag verkrijgbaar voor 29,99 euro op zowel Amazon als Anker.com.

Vandaag kondigt Anker ook de komst van de volgende generatie van zijn MagGo draadloze magnetische oplaadserie aan. De nieuwe MagGo-serie, die in de winter van 2023 wordt geïntroduceerd, is de eerste serie die producten op de markt brengt die volledig voldoen aan de nieuwste officiële Qi2-certificering van het Wireless Power Consortium (WPC), die onlangs in 2023 is geïntroduceerd.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.