Ads Top

Motorola lanceert nieuwe toestellen

Motorola lanceert de motorola edge 40 neo, nieuwe moto g84 5G en de moto g54 5G, met een vegan lederen afwerking en een nieuwe 50 MP ultra pixel OIS camera systeem in modieuze PANTONE kleuren.

De nieuwe motorola edge 40 neo heeft een ultra slanke behuizing (7,76 mm) en de gebogen randen van het toestel maken de smartphone makkelijk vast te houden en mee te nemen. Het toestel is bestand tegen een duik dankzij IP68-bescherming.

De nieuwe edge heeft ook een 50MP Ultrapixel-camera sensor met directe all-pixel-focus technologie en 16x snellere prestaties bij weinig licht voor ongelooflijke nachtopnames.

De geavanceerde camerafuncties tillen het toestel volgens de fabrikant naar een hoger niveau, dankzij de 50MP Ultra Pixel camera.

De moto g84 5G biedt een stijlvol design in 'unieke kleuren en scherpere cameradetails', inclusief een camerasysteem met OIS, ultra pixeltechnologie en een 6,5 inch pOLED-scherm met oneindig contrast.

Er is ook een 8MP ultra-groothoeklens met Macro Vision zodat je kan kiezen uit verschillende gezichtspunten, en een 16MP selfiecamera met snelle scherpstelling om glimlachen direct vast te leggen.

De moto g54 5G heeft een 6,5 inch FHD + 120Hz scherm ondersteund door stereoluidsprekers.

Dankzij de beeldverhouding van 20:9 hoef je minder te scrollen en kan je meer zien bij het bladeren door websites en het lezen van content.

De moto g54 5G wordt verder geleverd met het multidimensionale geluid van Dolby Atmos, Geluid beweegt rondom met het nieuwe Moto Spatial Sound en gebruikers krijgen verbeterde bas, zang en helderheid op grote stereoluidsprekers.

De motorola edge 40 neo is vanaf vandaag te koop in de Benelux, met een vanaf-prijs van 399,99 euro.
De moto g84 5G is vanaf vandaag te koop in de Benelux met een vanaf-prijs van 299,99 euro. moto g84 5G wordt geleverd in PANTONE Viva Magenta, de PANTONE-kleur van het jaar 2023, Marshmallow Blue en Midnight Blue.
De moto g54 5G is beschikbaar in 3 varianten 4GB/128GB

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.