Ads Top

Apple lanceert nieuwe iPhones

Apple heeft vandaag naast de iPhone 15 Pro de iPhone 15 en iPhone 15 Plus aangekondigd, met een primeur in de sector: een achterkant van doorkleurd glas, afgewerkt met volgens Apple een schitterende matte textuur. De aluminium behuizing heeft een nieuwe afgeplatte rand gekregen. Beide modellen hebben een Dynamic Island en een geavanceerd camerasysteem.

Met de 48-MP hoofdcamera maak je foto’s met superhoge resolutie en dankzij de nieuwe 2x telelens-optie heb je in totaal drie optische-zoomniveaus – alsof je een derde camera hebt.

De nieuwe functie ‘Pechhulp’ via satelliet maakt gebruik van de satellietinfrastructuur en legt contact met de pechhulpdienst als je met autopech strandt op een plek zonder mobiel bereik. iPhone 15 en iPhone 15 Plus betekenen een enorme sprong voorwaarts dankzij de A16 Bionic-chip voor bewezen krachtige prestaties, een USB‑C-connector, ‘Nauwkeurig zoeken’ in Zoek mijn vrienden en toonaangevende robuustheid.

iPhone 15 en iPhone 15 Plus zijn verkrijgbaar in vijf nieuwe kleuren: roze, geel, groen, blauw en zwart. Bestellen kan al vanaf vrijdag 15 september, waarna ze vanaf vrijdag 22 september leverbaar zijn. 

iPhone 15 en iPhone 15 Plus zijn verkrijgbaar in roze, geel, groen, blauw en zwart, met een opslagruimte van 128 GB, 256 GB of 512 GB vanaf respectievelijk 969 en 1119 euro.

De iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max zijn gemaakt van sterk hoogwaardig titanium en daarmee de lichtste Pro-modellen ooit. Ook nieuw in het design zijn de afgeronde randen en een actieknop die gebruikers zo kunnen instellen als ze zelf willen.

Het geavanceerde 48-MP hoofdcamerasysteem ondersteunt nu de nieuwe superhoge standaardresolutie van 24 MP. Dankzij ‘Focus’ en ‘Diepteregelaar’ en de verbeterde Nachtmodus en Slimme HDR kun je volgens Apple nog mooiere portretfoto’s maken. Verder heeft iPhone 15 Pro Max nog een nieuwe 5x telelenscamera.

De nieuwe USB-C-connector haalt USB 3-snelheden, wat tot 20x sneller is dan USB 2.

iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max zijn verkrijgbaar in vier nieuwe uitvoeringen: zwart titanium, wit titanium, blauw titanium en naturel titanium. Bestellen kan al vanaf vrijdag 15 september, waarna ze vanaf vrijdag 22 september leverbaar zijn.

iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max zijn verkrijgbaar in zwart titanium, wit titanium, blauw titanium en naturel titanium. iPhone 15 Pro is voor een instapprijs van € 1229 verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 128 GB, 256 GB, 512 GB en 1 TB. iPhone 15 Pro Max is vanaf € 1479 verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 256 GB, 512 GB en 1 TB.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.