Ads Top

Samsung Galaxy Book2 Pro-serie vanaf vandaag in Nederland verkrijgbaar

Sinds deze week is de Samsung Galaxy Book2 Pro-serie te koop in Nederland. De serie bestaat uit twee modellen: de Galaxy Book2 Pro 360 met S Pen en de Galaxy Book2 Pro.

De Galaxy Book2 Pro-serie is de eerste consumenten-pc line-up die voldoet aan Microsofts secured-core pc-vereisten. Met het secured-core keurmerk ben je optimaal beschermd tegen alle mogelijke cyberaanvallen. Met een batterijduur tot 21 uur en de universele USB Type-C.

De Galaxy Book2 Pro-serie voeg je bovendien makkelijk toe aan je Galaxy-ecosysteem. Met Galaxy Book Smart Switch zet je al je data, foto’s en favoriete instellingen probleemloos over naar je nieuwe apparaat.

De Galaxy Book2 Pro is vanaf vandaag beschikbaar in de kleuren Graphite en Silver voor een verkoopadviesprijs vanaf 1.449 euro (13 inch i7 16GB 512GB). De Galaxy Book2 Pro 360 is daarnaast te koop in de kleuren Graphite, Silver en Burgundy (exclusief in de Samsung e-store) voor een verkoopadviesprijs vanaf 1549 euro (13 inch i7 16GB 512GB).

De Galaxy Book2 Pro-serie is verkrijgbaar in de Samsung e-store, bij de Samsung Experience Stores, MediaMarkt, Coolblue, BCC en een selectief aantal zakelijke resellers.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.