Ads Top

Oppo Find X5 Series nu verkrijgbaar

De nieuwste vlaggenschiptoestellen uit de OPPO Find X5 Series zijn vanaf vandaag verkrijgbaar voor Nederlandse consumenten.

Met de OPPO Find X5 Pro, OPPO Find X5 en OPPO Find X5 Lite brengt OPPO een premium serie op de markt met volgens het bedrijf eersteklas (nacht-)cameratechnologieën, royale prestaties en SUPERVOOC-snelladen.

De OPPO Find X5 Pro is het paradepaardje van de serie, onder meer met 4K-filmen in het donker. Door middel van OPPO’s zelfontworpen Imaging NPU (Neural Processing Unit), genaamd MariSilicon X, kan het toestel nachtelijke videobeelden waarnemen met superieure kleurweergave en minder korrel. De technologie is verwerkt in een drievoudige cameraopstelling met 50MP ultragroothoek- en groothoeklens, met Sony IMX766-sensor en Hasselblad-camerasoftware, en een 13MP telelens.

Het heldere 6,7-inch gebogen AMOLED-scherm is in staat om 1 miljard kleuren weer te geven. De prestaties worden aangedreven door de multi-core Snapdragon 8 Gen 1-processor. Om de dag door te komen, bevat de OPPO Find X5 Pro een 5000mAh-batterij. Met ondersteuning van de 80W SUPERVOOC-snellader zijn gebruikers met een bijna lege batterij in slechts 12 minuten weer voor 50 procent op weg. Bovendien draait het toestel op het gebruiksvriendelijke ColorOS 12.1-interface.
 
Tot en met 4 april lopen er aantrekkelijke OPPO-combideals waarbij klanten tot wel 406 euro aan gratis gadgets ontvangen bij aankoop van een toestel. 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.