Ads Top

Apple introduceert de nieuwe iPhone SE

Apple heeft vandaag iPhone SE aangekondigd, het instapmodel dat nu ook 5G ondersteunt, een langere batterijduur en verbeterde valbestendigheid.

iPhone SE heeft een geheel nieuw camerasysteem, mogelijk gemaakt door de A15 Bionic-chip, met een 12-megapixel groothoekcamera met een diafragma van Æ’/1.8.

Slimme HDR 4, een technologie die voor het eerst zagen bij iPhone 13 Pro en iPhone 13, verbetert kleur, contrast en ruis. Daardoor worden gezichten bij lastige lichtomstandigheden op de juiste manier belicht.

De vooraf ingestelde en aanpasbare voorkeuren kun je toepassen op zowel onderwerpen als scènes. En in tegenstelling tot eenvoudige filters zijn ze slim genoeg om op verschillende onderdelen van de foto de juiste aanpassingen te maken. Zo weet je zeker dat ieder element, waaronder huidstinten, goed tot zijn recht komt, belooft Apple.

Deep Fusion maakt gebruik van geavanceerde machine learning om beelden pixel voor pixel te verwerken en in elk deel van de foto een optimaal resultaat te bereiken op het gebied van textuur, details en ruis.

Het toestel wordt geleverd in drie kleuren: middernacht, sterrenlicht en (PRODUCT)RED.

iPhone SE is vanaf vrijdag 11 maart alvast te bestellen en is leverbaar vanaf vrijdag 18 maart vanaf 529 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.