Ads Top

Huawei vernieuwt AppGallery

De HUAWEI AppGallery heeft een gloednieuwe interface. De appstore is nu nog meer gericht op ontdekken, met meer ruimte voor visuals, verbeterde navigatie en ruimte voor lokale ontwikkelaars.

Het afgelopen jaar groeide het aantal maandelijks actieve gebruikers tot meer dan 530 miljoen. In Nederland zijn populaire apps Thuisbezorgd, Staatsloterij, Buienradar, Basic-Fit en PostNL.

Een voorbeeld van de verbetering is de Aanbevolen-tab. Apps worden hier nu als kaarten gepresenteerd, waarbij informatie en reviews gemakkelijk kunnen worden bekeken. De selectie wordt nu bovendien standaard van nieuw naar oud gesorteerd.
 
Direct onder Aanbevelingen zijn de populaire categorieën Geschenken en Promoties te zien. Onder Promoties krijgen gebruikers kortingen, cashbackacties en andere aanbiedingen voor geselecteerde apps. Bij Geschenken krijgen ze cadeautjes van app-ontwikkelaars, in ruil voor het downloaden van of het aanmelden bij een van hun apps. Van gratis premium services tot extra credits voor bepaalde games.

De nieuwe versie is per direct beschikbaar.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.