Ads Top

ASUS brengt ZenBook Duo met vernieuwd tweede beeldscherm uit in Nederland


ASUS heeft de vernieuwde versie van zijn ZenBook Duo 14 (UX482) uitgebracht in Nederland. Het model kent vele verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger, waaronder een splinternieuw kantelsysteem voor de ScreenPad Plus voor onder andere verbeterde koeling, nieuwe software en een nieuwste generatie processor om de zwaarste taken uit te kunnen voeren.

De ZenBook Duo is nu voorzien van een 11e generatie Intel Core-processor: een Intel Core i7-1165G7 Processor 2.8 GHz (12M, tot 4.7GH) en door de combinatie met Intel Iris Xe graphics levert de ZenBook Duo volgens ASUS gegarandeerd 'waanzinnige prestaties' en ook is hij Intel-Evo geferifieerd.

Er is een model verkrijgbaar dat over 16GB LPDDR4X werkgeheugen beschikt, en voor de extra veeleisende gebruiker is er tevens een variant met maar liefst 32GB LPDDR4X werkgeheugen op de markt. ASUS heeft goed geluisterd naar de wensen van creatieve professionals en zo is er een speciale prestatiemodus ingebouwd om het maximale uit de hardware en de software te halen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.