Ads Top

Samsung S20 serie met 5G technologie

Samsung onthult vandaag de Galaxy S20, met geavanceerde 5G-technologie, kunstmatige intelligentie en nieuwe camera hardware.

Elk apparaat in de Galaxy S20-serie — de Galaxy S20, Galaxy S20 + en Galaxy S20 Ultra - is uitgerust met 5G-technologie.

De camera van de Galaxy S20 biedt volgens de fabrikant een superhoge resolutie, die elk detail en elke nuance van het beeld naar voren brengt. De Galaxy S20 Ultra gaat nog een stap verder met pixelfusietechnologie op sensorniveau, 'voor verbluffende opnamen bij weinig licht'.

De Galaxy S20’s Space Zoom-technologie verkleint het gat tussen DSLR’s en de camera’s die we gewend zijn in onze telefoons. Space Zoom – een combinatie van verliesvrije hybride optische zoom en AI-aangedreven 10x digitale zoom - laat gebruikers zoomen tot 100x (S20 Ultra).

De Galaxy S20 biedt verder 8K-video-opname. Met Super Steady 2.0, met anti-rollstabilisatie en AI-bewegingsanalyse, zien zelfs de hobbeligste video’s eruit alsof ze zijn opgenomen met een track en dolly, belooft Samsung.

De Galaxy S20 neemt gelijktijdig verschillende foto’s en video’s, waaronder live focus, cropped, ultra wide en meer, waarna het apparaat op basis van AI de beste shots aanbeveelt.

Samsung werkt samen met YouTube zodat je 8K-video’s rechtstreeks kunt uploaden. Ook hebben Netflix en Samsung de handen ineen geslagen om de Galaxy S20.

De Galaxy S20 verbetert de videochat-ervaring door 5G en een exclusieve samenwerking met Google voor Google Duo videogesprekken. Gebruik de brede lens om het hele gezin bij een gesprek te betrekken. Chat met acht vrienden tegelijk. En chat voor het eerst in FHD kwaliteit.

Ook mobiel gamen wordt volgens Samsung naar een hoger niveau getild. Met een 120Hz-scherm ervaar je de snelste refresh rate en vloeiende gameplay – perfect voor gaming op een 5G-netwerk. Gecombineerd met een snelle processor, 12GB RAM, een AKG-audiosysteem en een game booster die op de achtergrond werkt om de instellingen te optimaliseren voor topprestaties, zet de Galaxy S20 een nieuwe standaard voor gaming on-the-go.

Vanaf 13 maart 2020 zijn Galaxy S20, Galaxy S20+, Galaxy S20 Ultra verkrijgbaar in verschillende kleuropties en prijzen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.