Ads Top

Mate 30 Pro in beperkte oplage bij MediaMarkt

De HUAWEI Mate 30 Pro komt naar Nederland. Het flagship-toestel uit de Mate-reeks is vanaf morgen in beperkte oplage exclusief verkrijgbaar bij MediaMarkt Arena in Amsterdam.

De HUAWEI Mate 30 Pro heeft een randloos HUAWEI Horizon-scherm (6,53 inch) dat in een hoek van 88 graden buigt. Om het naadloze design kracht bij te zetten, zijn de fysieke geluidsknoppen ingeruild voor een side-touch functie. Daarmee kan de geluidssterkte zowel links als rechts op de schermrand geregeld worden - ideaal voor linkshandigen. Een simpele dubbele aanraking op de schermrand activeert de functie.

Een Halo-ring omzoomt de Leica quad-camera die bestaat uit een 40 MP breedhoeklens, 40 MP SuperSensing-camera, 8 MP telelens en een 3D camera met dieptesensor voor de perfecte portretten.

De adviesprijs is 1099 euro en het toestel is beschikbaar in de kleur Space Silver. Tot en met 20 maart geldt een promotie aanbieding van 999 euro, waarbij de consument een flip-cover en Huawei SuperCharge Wireless Charger (samen ter waarde van 95 euro) kado krijgt.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.