Ads Top

Tablet of smartphone? De Surface Neo

Microsoft toonde vanmiddag in New York een aantal nieuwe producten die nog in ontwikkeling zijn, waaronder de Surface Neo, een tablet die kan worden dubbelgevouwen. De Neo, die kerst 2020 zal uitkomen, draait op een speciale versie van Windows genaamd Windows X.

Surface Duo is de naam van een kleinere tablet met twee 5,6 inch schermen waarmee ook gebeld kan worden. Maar Microsoft lanceert hem niet als smartphone, maar ‘als een Surface’. Meest opvallend: de Duo draait Android en Google apps. Ook dit apparaat zal pas eind 2020 verkrijgbaar zijn.

De Neo bestaat uit twee 9 inch schermen en doet denken aan de Zenbook Pro Duo van ASUS. Het apparaat draait op een Intel Lakefield chipset, maar meer details zijn er niet.

Zoals verwacht lanceerde Microsoft zijn nieuwe Surface Pro 7 met USB-C, hoewel USB ook nog wordt ondersteund. Het design blijft gelijk, met 12,3 inch-scherm en een uitklapbare standaard. De Pro is 150 dollar goedkoper geworden, want 749 dollar. Er zijn configuraties met 4, 8 of 16 GB aan geheugen.

Daarnaast werd een Surface Pro X getoond met als basis een Qualcomm processor. Hij wordt geleverd met toetsenbord en Surface Pen die draadloos kan worden opgeladen. Het 14 inch scherm heeft een resolutie van 2880 x 1920.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.